Hoppa till innehållet

MARKNADENS ENDA PLASTFRIA FLASKA

Det finns ingen plats för plast i ett barns mun, så vi har skapat den första och enda serien av 100 % plastfria flaskor för barn.  Våra flaskor tillverkas uteslutande av rostfritt stål av livsmedelskvalitet och silikon av medicinsk kvalitet eftersom INGET ÄR VIKTIGARE ÄN SÄKERHET.  Och eftersom vi är de enda plastfria flaskorna är vi också den enda flaskan som uppnått Made Safe® Certified-klassificeringen.

*MadeSafe Certified™ är USA:s första heltäckande certifiering för produktsäkerhet inom flera kategorier av konsumentprodukter. Det är en non-profit organisation som arbetar för att göra det enkelt för konsumenter att hitta säkra produkter, och att erbjuda varumärken och återförsäljare en transparent karta för produktion och försäljning av produkter som tillverkats av säkra material.

RÄDDA PLANETEN - One Life… One Bottle™

Produkter som kan återanvändas är ett bra sätt att hjälpa till att rädda vår planet.  Vårt One Life… One Bottle™-system gör det möjligt för föräldrar att helt enkelt byta silikonlock när deras barn är redo för nästa steg.  Så den där uppsättningen flaskor kan förvandlas till pipmuggar, sugrörsmuggar, sportflaskor och till och med flaskor för förvaring så att du kan spara pengar och samtidigt hjälpa planeten.

VI GÖR DET LÄTT OCH ENKELT

Samma flask- och locksystem som hjälper oss att rena haven från avfall gör också våra flaskor superenkla att använda. Ta vilken Pura-flaska som helst, para ihop den med vilken rostfri hylsa som helst, vilken silikonlock som helst och en utbytbar silikonhylsa och bygg din flaska för dagens aktiviteter!  Och naturligtvis kommer rostfritt stål av livsmedelskvalitet aldrig att spricka eller flisas, är lätt att rengöra och har låg vikt.

DE SMÅ SAKERNA HAR BETYDELSE

Pura skapades för att fokusera på de stora problemen – säkerhet, hållbarhet, användarvänlighet och miljöanpassad konsumtion.  Men DE SMÅ SAKERNA är en anledning till att våra kunder fortsätter att komma tillbaka.  Några av våra innovationer är: mjuka överdelar så att du slipper tjocka läppar eller spruckna tänder, integrerade ventiler för att förhindra läckage, sippskydd för att eliminera spill, reseskydd i silikon för dinapparna och pipen som sitter kvar även när de skakas i väskan, säkra för diskmaskin och koksterilisering.

Drawer Title
Liknande Produkter